KC Group
Förmedling av certifierade coacher och konsulter med spetskompetenser – i hela Sverige 

Vårt nätverk består idag av 50-talet handplockade certifierade coacher och seniora konsulter med egen ledarerfarenhet – från Luleå i norr till Ystad i söder. De anlitas för Kommuncoachernas nationella ramavtalsuppdrag på till exempel Arbetsförmedlingen, Migrationsverket, Kriminalvården, VGR- Västra Götalandsregionen och Högskolan Dalarna.
 

Under namnet KC Group erbjuds förmedling för chefscoachinguppdrag och behovsanpassade Ledarutvecklingsprogram. Vi vänder oss här till kunder inom såväl offentlig som privat sektor. 
 

Professionellt matchningsarbete är en nyckelfaktor för en framgångsrik chefscoachingprocess. 
På ett strukturerat och effektivt sätt görs en individuell behovsinventering för matchning med en lämplig certifierad coach, en coach som passar såväl erfarenhetsmässigt som personlighetsmässigt. 

 

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett gratis och förutsättningslöst matchningssamtal (ca 30 minuter). Du kommer utifrån det få välja mellan 2-3 lämpliga coacher och få förslag på upplägg.

KONTAKTA OSS

E-post
Skicka ett meddelande!

Annika Röckner, VD
annika@kommuncoacherna.se

 

Telefon:

0705 600 324

Annacarin Nilsson
KAM & Kvalitetsansvarig
annacarin@kommuncoacherna.se

 

Telefon:
070 731 34 73

Besöksadress
Postadress

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer